HTML

Facebook

Dr. Gyenesei István blogja

A somma.hu oldalon 7 évvel ezelőtt indítottam internetes naplómat. Azóta 620 önálló bejegyzést tettem. A rákeresések száma meghaladta a százezret. A magánélet mellett a napi politika adja a fő témát. A honlapomon www.gyenesei.hu-n link ad lehetőséget a blogom elérésére. Megyei Közgyűlési elnökként, független országgyűlési képviselőként, miniszterként, Somogyért Egyesület elnökeként és magánemberként is azt vallom, hogy aki nyitottan él azt csak őszintén érdemes tennie. Ez jellemzője a blogomnak is. Mostantól a blog.hu-n is elérhetőek lesznek bejegyzéseim, ahova rövidesen felteszem az összes korábbi írásomat is. Jó olvasást!

Friss topikok

  • Dr. Gyenesei István: @Ica Hoffmann: Köszönöm. Bölcs, jobbító szándékú gondolatok. (2016.01.11. 18:02) 637. A víziló
  • dr Matolcsi Lajos: Talány számomra hogy az Arab-.országok miért ilyen passzivak miért nem segitenek. Más hol van a NA... (2015.09.16. 10:42) 634. Határt sértők
  • encián: Gratulálok a pálinkáid ismételt sikereihez - bár nem írtál már egy hónapja, de olvastam róla.:-) (2015.03.22. 21:36) 630. Szomorújáték
  • encián: Na végre megszólaltál, alig vártam már!:-) (2015.01.22. 21:16) 629. Szóböjt
  • Balázs Nagy: Kedves István, tisztelt Kéviselő Úr! Megmondom őszintén sajnos Te kicsinálásra vagy ítélve.68 éves... (2014.10.28. 10:50) 613. Hozzáadni!

555. és 15. Prostituáltak

2011.07.18. 06:13 Dr. Gyenesei István

Nincs itt kérem uborkaszezon, pedig már a nyár delelőjéhez értünk. Tűz a nap rendesen. Sorra dőlnek a napi hőségrekordok. Így van ez rendjén. Nyáron legyen meleg rekkenő, télen pedig hideg havas.  Ez a természet törvénye szerint való. Nem előírást, hanem törvényt mondtam. Manapság inkább előírnak nekünk. Előírnak valamit, ami keveseknek jó. Az előírásokat ráadásul nem is kell betartania mindenkinek. Prostituálódik a világ. Hol vannak ehhez képest a Dubajba exportált lányok? Az tiszta üzlet. Világos feltételek, korrekt elszámolás, bizonyosan mindkét fél megelégedésére. És itt a Kárpát-medencében?

 

Napvilágot láttak számítások, amelyek újabb, kemény megszorításokat prognosztizálnak. A jegybank elnöke szerint brutálisan érintheti ez a kis és átlagos jövedelmű családokat. Miből, honnan tudnak visszalépni azok, akik amúgy is máról-holnapra élnek és úgy várják a hónap elejét, mint lusta diák a nyári szünetet?

 

Élhetőbb életre vágyott sok millió magyar. Ezért állt ki a barikádra a „fülkeforradalomban”. És lám élhető élet helyett élhetetlen helyzetbe került. Azt hitte, hogy ehető a tejbepapi. Hamar kiderült, hogy ehetetlen. Kifordul a szájból. Felvizezett és ráadásul forró, mint az a bizonyos kása. Pedig az éhség nagyúr. Aki türelmetlen könnyen megégeti a száját. Aki kivárja amíg fogyasztható lesz, az rájön, hogy amit kifőztek neki az ehetetlen. Akkor pedig könnyen lehet, hogy elzavarja a szakácsot. Hogy talál-e jobbat? Az bizony kétséges. Így aztán kénytelen neki állni a főzésnek. Ennek a legnagyobb előnye, ha nem sikerül akkor bizony senkit sem lehet szidni.

 

De most itt a nyár. Pihenjünk és töltődjünk. Szívjuk magunkba az energiát. Szeressünk és engedjük, hogy szeressenek bennünket. Erősítsük meg kapcsolatainkat, barátságainkat, szükségünk lesz rá. A politika prostituáltjaival, az érdekből szeretőkkel ne törődjünk. Mindig voltak és lesznek. Ők azok, akiknek, ha tejbepapi helyett csak egy tál lencse képét csillantják fel, már attól is tűz villan szemükben. Na nem az értelem fénye, hanem a megalkuvásé. Most menjünk el nyaralni oda, ahol nemcsak jól kell éreznünk, de valóban jól is érezzük magunkat. Kinek mire és mennyire futja. Lényeg, hogy kikapcsoljuk magunkat az őrült világból.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: politika politikusok értékeink

A bejegyzés trackback címe:

https://gyenesei.blog.hu/api/trackback/id/tr773075926

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Dubajoztam, nem szégyellem 2012.01.24. 20:51:57

Dubajoztál? Belevitt a kényszer vagy csak hajtott a kalandvágy? Átéltél ezt-azt a forró sivatagi városban, amit szeretnél megosztani másokkal? Ne tartsd magadban!  Meséld el, hogy vezetett utad kis hazánkból egy dubaji villába! Mondd el, kurvaként...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása